GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Milyen típusú rendezvényeknek nyújt otthont a Prizma?

Egyedi kialakítása és mondern, letisztult berendezése miatt bármilyen rendezvénytípus számára ideális választás a Prizma, portfóliónkban nagy számban szerepelnek könyvbemutatók, képzések, céges vacsorák és networking események, sajtótájékoztatók, születésnapok, évfordulók, eljegyzési partyk és esküvők is.

LEHET ZÁRTKÖRŰ RENDEZVÉNYT TARTANI A PRIZMÁBAN?

Termünket kizárólag zártkörűen adjuk bérbe, minden alkalommal csak a megrendelő és meghívott vendégei tartózkodnak a Prizmában, legyen az esemény egy kis létszámú workshop vagy akár egy 80 fős partnertalálkozó.

MEKKORA A PRIZMA BEFOGADÓKÉPESSÉGE?

Hivatalosan 100 főig van engedélyünk, viszont leültetni elrendezéstől függően 50-60 főt tudunk. Képzések és vacsorák lebonyolítását 50 főig vállaljuk. További információért tekintse meg a RENDEZVÉNYTÍPUSOK menüpontot.

HOGYAN LEHET A PRIZMÁT MEGKÖZELíTENI?

Kiváló elhelyezkedésének köszönhetően a Fővám tér és a Kálvin tér felől is számtalan tömegközlekedési eszközzel megközelíthető. Az autóval érkezők számára örömmel biztosítunk listát a környékbeli parkolóházakról, melyek 1-3 perc távolságra találhatóak.

MIT TARTALMAZ A TEREMBÉRLETI DÍJ?

A terembérleti díj tartalmazza minden meglévő bútorunk és technikai berendezésünk használatát, takarítást a rendezvény előtt és után, megfelelő létszámú személyzetet és a Wifi használatot is. 

MILYEN TECHNIKAI FELSZERELTSÉGŰ A PRIZMA?

Termünkben térítésmentesen használható a beépített Bose hangrendszer, TV, projektor, vetítővászon valamint 2 db vezeték nélküli mikrofon, valamint alap partyfények.

VAN-E ARRA LEHETŐSÉG, HOGY A RENDEZVÉNY ELŐTT MÁR DEKORÁLJAK,

 ELŐKÉSZÜLJEK A PRIZMÁBAN?

Természetesen semmi akadálya az előkészülésnek, melyre plusz díjat nem számolunk fel, csak a rendezvény kezdetétől szükséges terembérletet fizetni.

MEDDIG TARTÓZKODHATUNK A PRIZMÁBAN?

Hétfőtől csütörtökig 8.00 és 24.00 között, pénteken és szombaton pedig 8.00 és 02.00 között van lehetőség a terem bérlésére. Amennyiben hosszabban szeretnének a teremben tartózkodni, van lehetőség egyedi hosszabbítást igényelni, melyen minimum 2 héttel az esemény előtt szükséges jelezni.

VAN LEHETŐSÉG catering rendelésére?

Saját konyhát nem üzemeltetünk, de remek beszállítókkal dolgozunk együtt, akik az egyszerű szendvicsebédtől a gálavacsoráig mindent tudnak biztosítani a legmagasabb minőségben.

VAN LEHETŐSÉG SAJÁT CATERINGET BEHOZNI? 

Igen, a Prizmában nincsen kizárólagosság a cateringre, az általunk nem használt nagyméretű konyhában van lehetőség az ételek hűtésére, tárolására és tálalására is minden további felár nélkül.

BEHOZHATOK SAJÁT ITALT?

Amennyiben 1-2 üveg saját, nálunk nem kapható alkoholt szeretnének behozni, annak semmi akadálya, feltéve, hogy a pultba nem kerül be, hanem maguknak tölik ki a vendégek. Amennyiben minden italt be szeretnének hozni, egyedi megállapodásra van szükség.

HOGYAN TUDOM LEFOGLALNI A PRIZMÁT? 

Minden esetben telefonon vagy emailben szükséges felvenni a kapcsolatot rendezvényszervezőnkkel, akivel tudnak egyeztetni a szabad kapacitásról, valamint az bérleti díjakról. Az ajánlat elfogadása esetén szerződést kötünk, de foglalót csak az esemény előtt 2 héttel szükséges fizetni, eddig a dátumig a rendezvény szabadon lemondható.

MILYEN LEMONDÁSI FELTÉTELEK VONATKOZNAK ESETLEGES 

ÚJABB VÍRUSHELYZETRE? 

Amennyiben ismét korlátozások lépnének érvénybe, a rendezvény az utolsó pillanatig anyagi vonzat nélkül lemondható, a foglaló a megrendelőnek visszafizetésre kerül.

LEHET A PRIZMÁBAN DOHÁNYOZNI? 

A teremben nem lehet dohányozni, de az utcára helyezünk ki álló hamutálat dohányos vendégeink számára.

KUTYABARÁT A PRIZMA? 

Nagy örömmel látunk minden 4 lábú kedvencet!