RENDEZVÉNYTÍPUSOK

A PRIZMA egyedi megjelenésének és elrendezésének köszönhetően számos rendezvénytípus esetén ideális választás 20-100 fő között. 

Helyszínünk rendelkezik mindennel, amire egy rendezvény alatt szükség lehet (kivetítő, hangrendszer, WIFI, partyfények, mikrofonok, saját bár, VIP szoba, bútorok), hogy minél több terhet levegyünk az Ön válláról és csak a vendégeket kelljen hoznia.

Konferencia

A terem központi része 50 főig széksorosan kényelmesen berendezhető. Kivetítő, mikrofon és hangrendszer térítésmentesen használható.

Büfépultot a bárral szemben állítunk fel, melyről szendvicsebéd vagy meleg büféétkeztetés és megoldható. Az italokat a bárból szolgálják ki kollégáink.

Prizma Budapest rendezvényhelyszín
Rendezvényhelyszínünk

Workshop

U alakú elrendezésben 20 főig, külön asztaloknál 50 főig tudjuk leültetni a résztvevőket.

FullSizeRender (5)

Magánesemények

A PRIZMA tökéletes hátteret biztosít bármilyen ünnepségnek elegáns, de barátságos hangulatával. 100 főig vállaljuk születésnapok, évfolyamtalálkozós és baráti összejövetelek lebonyolítását.

Bárunkban készpénzzel és kártyával is tudnak fizetni, illetve italcsomag rendelésére is van lehetőség. Kezdjék az eseményt állófogadással, ami után kezdődhet a buli. Helyszínünk DJ szolgáltatásában segít igény esetén. Hangrendszerünkre akár egy telefon is könnyen csatlakoztatható, így saját kezdvenc zenéire táncolhat hajnalig a beépített partyfények alatt.

Prizma Budapest

Ültetett vacsora / esküvő

Tálszervízes vacsora esetén 55, büfévacsora esetén 45 főig van lehetőség.  Igény esetén a termet vacsora után átrendezzük, hogy a teljes központi rész tánctérré váljon.

Vacsora Prizma Budapest

Ünnepség / állófogadás

Legyen az egy évértékelő ünnepség vagy a cége születésnapja, ideális választás a PRIZMA. Állófogadást könyöklő és normál asztalok kombinációjával 60 főig vállalunk. Remek elhelyezkedéséből fakadóan kifejezetten alkalmas esetébe nyúló események helyszínének.

Vacsora a Prizma Budapestben
Széksoros elrendezés a Prizmában